Mitt bidrag til verdsveven sitt mangfald

Eit veldig spanande og dramatisk liv har eg nok ikkje, men eg er av dei som set pris på dei små tinga i livet. Slik går no dagane!

mandag, mai 29, 2006

Telefon frå TvNorge

Ja, i går skjedde det noko særs uvanleg. Eg fekk telefon frå TvNorge, og det er ikkje noko eg får kvar dag for å seia det sånn! Kvifor ringte TvNorge? Jo, dei ville ha meg på eit intervju for å eventuelt ha meg med på ein realityserie som heiter Sommerkolonien. Eg vart skikkeleg gira, men innspelinga skal vere i juli, og då er det GF og UL, så det var med tungt hjarte eg måtte takke nei. Det var skikkeleg surt! Men men. Det kan bli bra utan tv-sommar òg. Men når det programmet kjem på TV i haust kjem eg nok til å tenkje på at der kunne eg vore med. Jaja, sånn er livet. No skal vi ha kristendom!

6 Comments:

 • At 11:51 a.m., Blogger Johanne Pauline said…

  å, så trist at det krasjet sånn då! surt...no har vi nettopp hatt direksjon, og vi fikk karakterer, og det gikk bra!! :-) ellers går det mye i satslære her på tunet. det e ikkje så gale, egentlig..i helgen kommer kanskje sofie og paul innom en tur! de skal til askøy i helgen..blir kjekt! snakkes!

   
 • At 12:22 p.m., Blogger Astrid said…

  Hei! Ja, det var litt surt at det krasja, men sånn er det no. Å så bra :D Det gjekk veldig bra liksom? Det er så konge når ein gjer det bra. Deilig kjensle! I dag har eg lesedag i matte. Eksamen i morgon. BE FOR MEG!!!!
  Ååååå.. Det var så morosamt når du sa at Sofie hadde ringt. Då lo eg godt:) Men, no må eg gå og øve! Snakkast;)

   
 • At 6:16 p.m., Blogger beate said…

  snøft. ka skal ein sei? velvel. fin blogg.

   
 • At 6:18 p.m., Blogger Snupzza said…

  Tenk så kult det hadde vært hvis Astrid R. Bjørke ble TV kjendis!!
  :D:D
  Og av alle mulige kanaler! Tv Norge! ;)
  jaja..

   
 • At 11:34 p.m., Blogger Beate said…

  Hei Astrid:)
  No ska eg skriva t deg, so du ser eg har blogg;)hehe...men so kult at tvnorge ringte deg då:) Kjekt å treffa deg i helge;) Me snakkast på UL då;)

   
 • At 8:26 p.m., Blogger Journey said…

  Forresten, er du Bjørke som i dotter til tidlegare rektor Bjørke? Då hugsar eg deg på eit vis, men då var du vel ikkje byrja på skulen ein gong. Morosamt.

   

Legg inn en kommentar

<< Home