Mitt bidrag til verdsveven sitt mangfald

Eit veldig spanande og dramatisk liv har eg nok ikkje, men eg er av dei som set pris på dei små tinga i livet. Slik går no dagane!

onsdag, juni 14, 2006

Ferdig med tysk!


"Hahaha, eg veit ikkje!"

No er det over. No er ferdig med tysk. Eg skal aldri ha ein einaste stygg tysktime igjen resten av livet mitt, og eg klarar ikkje forklare den gleden eg kjenner no! I heile år har eg vore så møkklei tysk, så no var det verkeleg på tide å bli ferdig. eg er òg ferdig med 2FY som er det nest verste faget, men til neste år skal eg jo ha 3FY, så eg kjenner ikkje den gleden godt.

I morgon, i morgon faktisk! I morgon er det sommarferie. Det er òg noko eg har sett fram til veldig lenge no. Vanlegvis plar eg ikkje gleder meg mykje til å kome heim til ferie, men no gler eg meg skikkeleg. Eg har til og med fått meg jobb, og det i seg sjølv er eit framsteg for meg, for eg endar som oftast opp med å sulle rundt heime i sommarferien. Elles skal eg på UL på Askøy, GF i Trondheim, i to bryllup, vere ledar på leir, jobbe 20 dagar og elles gjere akkurat det eg har lyst til. Nei, eg trur ikkje det har gått opp for meg at no er det sommar, for ferien har heile tida virka så fjern. Gler meg til pappa kjem og hentar meg i morgon. Då skal vi kjøpe hot-dog på ferga og høyre på god musikk. Det blir bra!

Så, ja, eg er veldig veldig klar for sommaren, og eg håpar eg får utnytta den godt.


Hva han tar, og hva han giver
samme fader han forbliver.
Og hans mål er dette ene:
Barnets sanne vel alene.

3 Comments:

 • At 12:39 p.m., Blogger Journey said…

  Gratulerar med tysken!
  Me hadde eit stort tyskbokbål. Det er noko å tenkje på:)

  Hels Helland...;)

   
 • At 1:01 p.m., Blogger Johanne Pauline said…

  gratulerer med overstått TYSK! ferdig for alltid!! sant det e digg??!! det tar liksom litt tid før du skjønner det helt! men når det først går opp for deg - sånn skikkelig - så bare kjenner du en brusende glede, en fryd som beveger seg gjennom hele kroppen! og du får lyst til å bare gjøre et eller annet crazy! mhm. God sommer!!

   
 • At 12:21 p.m., Blogger silje said…

  Du skal på sommertreff du! det blir BRA!!! :)

  snakkast

   

Legg inn en kommentar

<< Home