Mitt bidrag til verdsveven sitt mangfald

Eit veldig spanande og dramatisk liv har eg nok ikkje, men eg er av dei som set pris på dei små tinga i livet. Slik går no dagane!

fredag, august 18, 2006

Ny data!

No skriv eg rett og slett mitt første innlegg på den nye dataen min! Dataen skulle eigentleg ikkje kome før mandag, men no viste det seg at den kom likevel. Glede! Rein glede!
Har eigentleg lyst til å forske litt meir på denne nydelege saken her, men eg må gå og vaske og pakke rommet, for eg skal jo opp att til Sygna i morgon. Eg gler meg veldig til å sjå alle att :)
Ha ein nydeleg dag alle saman!
Og Gud, han er god!

3 Comments:

 • At 11:59 p.m., Blogger Johanne Pauline said…

  åå! du har fått makk, jo! hehe..gratulerer!! :)
  ja, i morgen reiser vi.. eller no nærmer klokken seg tolv, så det blir vel egentlig i dag..seinere i dag. velvel, ønsker deg og en kjempefin dag og en fin skolestart! hils kjente! det blir nok et kjekt år, det tror eg og!!

  du e god du, astrid! savner deg allerede..klem

   
 • At 11:30 a.m., Blogger Per Inge Belt said…

  Alle barna syntes vitsen var dårlig unntatt Per han sitter forsatt å ler.

  hehe syns dinna passa ganske godt..beskrive me som person ganske bra..vil ikkje du sei d? ha en fin dag videre du..snakkast

   
 • At 7:30 p.m., Blogger Ingar T. Hauge said…

  Gratla med ny Mac (om Mac går under definisjonen "data" eller ikke skal ikke jeg begynne på, ettersom det ikke spiller noen rolle for meg bare folk er fornøyde med bruksvaren sin...)

   

Legg inn en kommentar

<< Home