Mitt bidrag til verdsveven sitt mangfald

Eit veldig spanande og dramatisk liv har eg nok ikkje, men eg er av dei som set pris på dei små tinga i livet. Slik går no dagane!

tirsdag, august 08, 2006

Forsinka

Eg skal altså ha den kvite...


Det er så mykje som er forsinka i livet mitt for tida. Her er ei lita liste over ting som kjem eller er for seint:

  1. MacBooken min
  2. Ipoden pappa har bestilt som har fekk gratis med dataen min
  3. Svaret frå Martin Egil (inspektør på Sygna)
  4. Min telefon til tannlegen

Ja, det var vel det. Eg bestilte MacBook her om dagen, og den skulle kome i løpet av 3 dagar, men no visar det seg at den ikkje kjem før den 21. august, og då har eg jo komen tilbake til Sygna! Eg blir så arg.. Men no er eg på ein måte litt innstilt på at den blir sein, så då går det bra. Ingen ting av det eg bestiller på nettet kjem jo ikkje til rett tid, helst eit par mnd for seint. Eg har i grunn hatt ganske dårlege erfaringar med netthandel. H&M gå og legg dykk!

No sit eg på jobb, og har sitte her akkurat 31 minutt. Til no har eg opna sju skap. Enno har det ikkje komen nokre telefonar, men eg ventar i spenning. No fekk eg faktisk eit jobboppdrag. Eg skal lage journalmappar! Yess!

Planar vidare for ferien er først og fremst tur til Oslo på torsdag, om berre to dagar :) Det ser eg veldig fram til av ulike grunnar. Det er uansett kjekt å få kome seg litt ut. Utanom denne turen vil det nok gå mykje i pakking til eg skal tilbake til Sygna. Rommet må vaskast, klea må vere reine osb. Men eg ser verkeleg fram til å kome tilbake til Sygna! Greitt, det blir stress med realfag og kor, men utfordringar er ikkje negativt. Det blir nok mange erfaringar eg kan vekse på.

No må eg jobba litt vidare!

1 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home